Gravlys og gravlykt til gravsted og minnelund

Gravlys - modellene My og Soaré

En gravlykt eller et gravlys skaper en fredfull stemning i mørket. Det finnes mange typer gravlys, dyrt og billig, i mange forskjellige former. Noen går på batteri, mens andre er helt enkle og tradisjonelle gravlykter med kort varighet (30–110 timer).

Noen gravlykter har «spyd» eller pinne. Disse stikker man ned i jorden ved siden av gravsteinen.

Gravlys uten pinne kan stå løst ved siden av gravsteinen eller inni gravminnet på de modellene som har hulrom.

 

Alle Gjenskinns gravminner har hulrom for å skape rom til et stemningsfullt indre lys. Dette fremhever utskjæringene i stålet.

Her finner du en oversikt over alle Gjenskinns modeller!

 

Gravlys og gravlykt på gravstedet

På dette bildet kombineres et vakkert gravlys inni gravminnet med et tradisjonelt gravlys ved navneplaten. Lysvirkningen er nesten magisk. Modellen på bildet kalles Krans med fugler.

Gravlykt på batteri

Til Gjenskinns gravminner av rustfritt stål passer både tradisjonelle og batteridrevne lys. Gravlysene våre som går på batteri, har et sterkere lysskinn enn andre lignende gravlys lys på markedet, noe som gir litt mer lys som skinner gjennom de utskårede ornamentene. Lyset oppleves meget delikat og vakkert ved graven. LED lysene kommer fra Sverige og er tilpasset et nordisk klima med IP 44.

Mange er fornøyd med disse lysene, som kan ha en holdbarhet på flere år, ved bytte av batteri ved behov.

Vi har to ulike typer lyspakker som vi anbefaler for å gi godt lys i gravminnet. Lyspakkene selges kun til kunder med gravstein fra Gjenskinn.

My - gravlykt med fast gulhvit flamme

Gravlyset «My» har fast flamme og lyser hele tiden. Denne modellen varer i 11-12 uker uten batteribytte. Dette kan være en fordel nord i Norge hvor det er mørketid.

Pris for gravlys/gravlykt finner du her ...

 

Batterier til lysene (Alkalisk C/LR14-batteri) er standard type som kan kjøpes i matbutikker/bensinstasjoner etc. Batterier er ikke inkludert.

Ved å sette lysene under en glassbeholder/vase for å beskyttes mot snø og regn, vil de kunne ha en enda lenger varighet. Kalde temperaturer vil forkorte batterienes levetid noe.

Gravlys

 

LED Candle Torch

Lyspakke med varmt rødgyldent lysskinn og med timer.

2 stk lys med fakkelutforming som lyser i 6 timer og slår seg av i 18 timer. Lyset er støpt inn i voks og gir et fint varmt rødlig lysskinn. De lyser i ca 500timer før batteriene må byttes.

Pris for gravlys/gravlykt finner du her ...

 

Batterier til lysene AA 1,5 V. Power alkaline er standard type som kan kjøpes i matbutikker/bensinstasjoner etc. Batteri er ikke inkludert. Kalde temperaturer vil forkorte batterienes levetid noe.

Gravlys til Gjenskinn gravminner

Soare Gravlys med bevegelig flamme, utgår grunnet leveranseproblemer på grunn av koronasituasjonen.

 

Gravminnet Landskap med indre gravlys

Vår modell Landskap med indre gravlys.

 

Flere bilder av gravminner med gravlys

Minnelund med gravlys

Monument på minnelund med gravlys inni.

 

 

Ønsker du å minnes en kjær person med
en spesiell og eksklusiv gravstein?

Kontakt oss på telefon  482 97 033 for en uforpliktende prat!