Gravlys og gravlykt til gravsted og minnelund

En gravlykt eller et gravlys skaper en fredfull stemning i mørket. Det finnes mange typer gravlys, dyrt og billig, i mange forskjellige former. Noen går på batteri, mens andre er helt enkle og tradisjonelle gravlykter med kort varighet (30–110 timer).

Noen gravlykter har «spyd» eller pinne. Disse stikker man ned i jorden ved siden av gravsteinen.

Gravlys uten pinne kan stå løst ved siden av gravsteinen eller inni gravminnet på de modellene som har hulrom.

 

 

Alle Gjenskinns gravminner har hulrom for å skape rom til et stemningsfullt indre lys. Dette fremhever utskjæringene i stålet.

Her finner du en oversikt over alle Gjenskinns modeller!

 

Gravlys og gravlykt på gravstedet

På dette bildet kombineres et vakkert gravlys inni gravminnet med et tradisjonelt gravlys ved navneplaten. Lysvirkningen er nesten magisk. Modellen på bildet kalles Krans med fugler.

Gravlykt på batteri

Til Gjenskinns gravminner av rustfritt stål passer både tradisjonelle og batteridrevne lys. Vi har funnet fram til gravlys med et godt og noe kraftigere lysskinn enn de fleste andre gravlys på markedet, noe som gir litt mer lys som skinner gjennom de utskårede ornamentene. Lysene har en holdbarhet over flere år, ved bytte av batteri ved behov. Gravlysene kommer fra sverige og er tilpasset nordisk klima, og oppleves delikat og vakkert ved graven.

LED GRAVLYS med lyssensor

LED GRAVLYS med lyssensor. Selges i pakke på tre stykker. De har sensor som gjør at de lyser så lenge det er mørkt ute. De er beregnet å holde i opptil 500 timer, før batteriene må byttes, men sterk kulde og type batterier, vil kunne føre til kortere tid før batteriene må byttes.

 

LED Candle Torch

Lyspakke med varmt rødgyldent lysskinn og med timer.

2 stk lys med fakkelutforming som lyser i 6 timer og slår seg av i 18 timer. Lyset er støpt inn i voks og gir et fint varmt rødlig lysskinn. De lyser i ca 500timer før batteriene må byttes.

Pris for gravlys/gravlykt finner du her ...

Batterier til lysene AA 1,5 V. Power alkaline er standard type som kan kjøpes i matbutikker/bensinstasjoner etc. Batteri er ikke inkludert. Kalde temperaturer vil forkorte batterienes levetid noe.

Gravlys til Gjenskinn gravminner

Soare Gravlys med bevegelig flamme, utgår grunnet leveranseproblemer på grunn av koronasituasjonen.

 

Gravminnet Landskap med indre gravlys

Vår modell Landskap med indre gravlys.

 

Flere bilder av gravminner med gravlys

Minnelund med gravlys

Monument på minnelund med gravlys inni.

 

 

Ønsker du å minnes en kjær person med
en spesiell og eksklusiv gravstein?

Kontakt oss på telefon  482 97 033 for en uforpliktende prat!